На Житомирщині вироблено майже 58 тис. тонн цукру
В області 3 грудня завершився сезон цукроваріння. Про це йдеться у повідомленні департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації.
Цьогоріч переробкою солодких коренів на Житомирщині займалися два підприємства – ПАТ «Червонський цукровик» (смт Червоне Андрушівського району) та ТОВ «Сігнет-центр» (с.Андрушки Попільняського району).
Для переробки на заводи області у 2014 році надійшло 417,5 тис. тонн цукрових буряків, що на 110 тис. тонн або на 35,7 % більше, ніж у 2013 році. Таким чином, із вказаних обсягів цукросировини вироблено 57,8 тис. тонн цукру, що на 15,2 тис. тонн або на 35,7 % перевищує минулорічні показники.
Опубликовано в: ЭКОНОМИКА
Прочитано 645 раз
Последнее от
- 20 самых нестандартных шедевров архитектуры в мире
- 20 самых нестандартных шедевров архитектуры в мире
- Аби зберегти стійкість схилу від зсуву, жителі одного із будинків мікрорайону Малікова висадили дерева. ВІДЕО
- Аби зберегти стійкість схилу від зсуву, жителі одного із будинків мікрорайону Малікова висадили дерева. ВІДЕО
- У прокуратурі області обговорили шляхи погашення заборгованості до державних фондів пенітенціарними установами
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии