×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині вироблено майже 58 тис. тонн цукру

В області 3 грудня завершився сезон цукроваріння. Про це йдеться у повідомленні департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації.

Цьогоріч переробкою солодких коренів на Житомирщині займалися два підприємства – ПАТ «Червонський цукровик» (смт Червоне Андрушівського району) та ТОВ «Сігнет-центр» (с.Андрушки Попільняського району).

Для переробки на заводи області у 2014 році надійшло 417,5 тис. тонн цукрових буряків, що на 110 тис. тонн або на 35,7 % більше, ніж у 2013 році. Таким чином, із вказаних обсягів цукросировини вироблено 57,8 тис. тонн цукру, що на 15,2 тис. тонн або на 35,7 % перевищує минулорічні показники.

n 1112141979

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Прочитано 645 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework