СУСПІЛЬСТВО

У Бердичеві судитимуть уродженця росії, викритого СБУ на антиукраїнській пропаганді

  Служба безпеки продовжує заходи щодо притягнення до відповідальності активних поціновувачів політики держави-агресора щодо України та її окупаційних військ.

Віталій Бунечко долучився до передачі обладнання для Житомирської обласної дитячої клінічної лікарні. ВІДЕО

  24 травня, начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко долучився до передачі обладнання Житомирській обласній дитячій клінічній лікарні. Воно дозволить лікарям надавати вкрай важливу допомогу маленьким пацієнтам.

#ПрозорістьТаПідзвітність: За минулий місяць робочою групою відмінено нецільових тендерів на загальну суму 15 млн грн

  Продовжуючи діяльність у сфері забезпечення прозорості та підзвітності, робоча група “Прозорість та підзвітність” при Житомирській обласній адміністрації продовжує активно працювати.

На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність”

  Під час брифінгу йшлося про тендерні закупівлі, які пов’язані з квадрокоптерами для ЗСУ, деревиною для лікарні та шкіл, укриттям.

У Житомирській ОВА відбувся брифінг щодо державної програми допомоги українцям, чиє житло було пошкоджено або знищене в результаті російської агресії

  Про це розповів т.в.о. директора Департаменту регіонального розвитку Житомирської ОВА Сергій Сорокін.

#ПрозорістьТаПідзвітність: Робочою групою розглянуто закупівлю за висновком Держаудитслужби

  На черговому засіданні робочої групи «Прозорість та підзвітність» було розглянуто публічну закупівлю щодо якої Держаудитслужбою булу оголошено моніторингові процедури в квітні 2024 року.

УВАГА! У Житомирі розпочався IV обласний етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». ФОТО

  18 травня, на центральному стадіоні «Полісся у Житомирі» відбулося відкриття IV (обласного) етапу змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги».

#ПрозорістьТаПідзвітність: На Житомирщині у квітні було оголошено більше 50 публічних закупівель

  Робоча група «Прозорість і підзвітність» продовжує моніторинг та аналіз тендерних закупівель, зокрема у квітні поточного року на території Житомирської області було оголошено більше 50 публічних закупівель.

Прозорість місцевого самоврядування – запорука ефективної євроінтеграції: у Житомирі обговорили відповідні зміни до законодавства

  Круглий стіл «Прозорість місцевого самоврядування як складова процесу децентралізації. Практика сьогодення. Шляхи розвитку»  відбувся 30 квітня у Житомирі.

В Овруч передали 12 одиниць техніки для потреб Збройних сил України. ВІДЕО

  Під час робочої поїздки в Овруч передали 12 одиниць техніки для потреб Збройних сил України. Чергова поставка для наших військових відбулася в рамках плідної співпраці Житомирської обласної військової адміністрації та Овруцька міська рада з нашими естонськими друзями з благодійного фонду «Сакала».

5 тис. доларів США за обмежену придатність до військової служби: викрито начальника ВЛК військового шпиталю та двох пособників

  За процесуального керівництва Житомирської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони затримано та повідомлено про підозру начальнику ВЛК військового шпиталю та його двом посередникам у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди (ч 3 ст. 368 КК України).

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework