×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Сьогодні вулиці Житомира прибирало 15 машин

1 грудня радник міського голови Юрій Мойсеєв особисто перевірив готовність техніки комунального підприємства «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради до роботи в нічну зміну.

n 0212156940Про це повідомляє управління по зв’язках з громадськістю міської ради.

Оглянувши техніку, що збиралася виїхати на вулиці міста, Ю.Мойсеєв ознайомився, як працює чергова бригада.

«Працюємо відповідно до затвердженого графіка. До прибирання вулиць сьогодні вночі залучено 15 одиниць техніки. Водії проходять медичний огляд і заправляють машини. Всі готові до роботи», - зазначив головний інженер КП «Управління автомобільних шляхів» Віталій Губар.

Також він продемонстрував, що на екрані черговому видно усю техніку підприємства: де в даний час знаходиться, з якою швидкістю рухається і в якому напрямку. «Це дає змогу не тільки контролювати, а й оперативно реагувати на звернення, міняти графіки руху техніки відповідно до ситуації в місті», - зауважив інженер.

Юрій Мойсеєв зауважив, що для недопущення ожеледі на проїжджій частині необхідно виконати і посипку вулиць міста протиожеледною сумішшю.

Спеціалісти підприємства просять власників прибирати свої автомобілі з проїжджої частини, оскільки це утруднює роботу снігоприбиральної техніки.

n 0212156940 1

n 0212156940 1

Последнее изменение Среда, 02/12/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework