×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі відзначили 25-ту річницю створення обласної спілки ветеранів афганської війни

З цієї нагоди 1 грудня в обласній філармонії ім. С. Ріхтера відбулися урочисті збори, воїни-інтернаціоналісти, громадськість, представники обласної ради та облдержадміністрації поклали квіти до пам’ятника «Чорний тюльпан», що на Новому бульварі.

n 0112156932Про це повідомляє прес-служба обласної ради.

Житомирська обласна спілка ветеранів афганської війни – благодійна громадська організація, яка налічує у своїх лавах до 6 тисяч осіб, об’єднаних у 25 районних та міських організаціях.

Спілка допомагає оздоровлювати дітей загиблих та інвалідів, відпочинок дітей в оздоровчих таборах, літні табори для курсантів військово-патріотичних шкіл і об’єднань. Спілчани готують і проводять благодійні акції, спрямовані на увічнення пам’яті загиблих в Афганістані.

За програмою Спілки майже 350 ветеранів афганської війни та членів їх сімей щорічного проходять лікування та оздоровлення в санаторіях і реабілітаційних центрах.

Протягом 2014-2015 років організації Спілки зібрали та передали на АТО коштів та матеріальних цінностей на суму біля 3 млн грн. В обласному шпиталі ветеранів війни, у відремонтованих та обладнаних організаціями палатах, пройшли лікування та реабілітацію біля 300 учасників АТО.

n 0112156932 1

n 0112156932 1

Последнее изменение Вторник, 01/12/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework