×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині з незаконної оренди повернуть майновий комплекс вартістю 4,2 млн. грн.

Прокуратурою Житомирської області забезпечено виконання судового рішення, постановленого у справі за позовом прокуратури про розірвання договору оренди

n 2411156837з ТОВ «Український вірусологічний центр» та повернення майна вартістю 4,2 млн. грн. з незаконної оренди.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області, у 2009 році Регіональним відділенням Фонду держмайна України в Житомирській області укладено із ТОВ «Український вірусологічний центр» договір оренди цілісного майнового комплексу Житомирського філіалу - структурного підрозділу Державного науково-контрольного інституту біотехнології і штамів мікроорганізмів вартістю понад 4 млн 276 тис грн.

Однак, усупереч вимогам чинного законодавства про оренду  державного і комунального майна та умовам договору, з вересня 2011 року товариство припинило сплачувати орендну плату, унаслідок чого накопичився борг на суму майже 782 тис грн.

Прокуратура області, в інтересах держави, заявила позов про розірвання договору, припинення оренди та сплати заборгованості, який задоволено господарським  судом Житомирської області.

Наразі цілісний майновий комплекс вартістю 4,2 млн. грн.  повернуто з незаконної оренди та передано на баланс державного підприємства «Спецагро».

Рішення суду про стягнення заборгованості на суму майже 782 тис грн. перебуває на виконанні.

Прочитано 2057 раз

Последнее изменение Вторник, 24/11/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework