×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині продовжують виявляти бурштинокопачів-нелегалів

Одразу 4 кримінальних провадження відкрито Олевським РВ УМВС України в Житомирській області

n 1811156747впродовж останніх двох місяців за підозрою у незаконному видобутку бурштину в Поясківському лісництві державного підприємства «Білокоровицьке лісове господарство». По двох із них вже судом винесено рішення.

Про це повідомляє прес-служба ЖОУЛМГ.

Два подібних провадження перебувають і в Овруцькому районному відділі УМВС України, триває досудове слідство за підозрою у незаконному видобутку бурштину в Сирницькому лісництві Словечанського лісгоспу.

До Коростенського міського відділу УМВС України відправлено матеріали за фактом незаконної рубки 24 дерев на території природно-заповідного фонду Бехівського лісництва державного підприємства «Коростенське лісомисливське господарство», яку виявила лісова охорона цього підприємства.

В ході проведення спільного рейду Служби безпеки України, міліції, Національної гвардії, екологічної інспекції, прикордонників та державної лісової охорони поблизу с. Шебедиха Олевського району затримано чотири автомобілі з оптовими скупниками "сонячного каменю". При огляді у них вилучено понад 6 кг бурштину, знаряддя для прийому-скуповування, дві водяні помпи, електрогенератор, пожежні рукави та інші засоби для вимивання породи. Скупників доправлено до райвідділку міліції.

Поблизу цього ж села припинено діяльність ще однієї групи копачів. Зловмисники почали розробку родовища за допомогою екскаватора. Помітивши рейдову групу, зловмисники втекли до лісу, залишивши екскаватор і техніку.

Последнее изменение Среда, 18/11/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework