×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Бердичівська райдержадміністрація незаконно передавала спірну землю водного фонду орендатору

Прокуратура Житомирщини в апеляційному порядку припинила незаконну оренду 40 га землі водного фонду.

n 1211156661Як повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області, за результатом розгляду апеляційної скарги прокуратури області рішенням Рівненського апеляційного господарського суду визнано  недійсною угоду про оренду земельної ділянки водного фонду площею 40 га, на якій розташований став, та зобов’язано підприємця повернути об’єкти до земель запасу Мирославської сільської ради.

Установлено, що у 2003 році Бердичівська райдержадміністрація уклала з приватним підприємцем терміном на 5 років договір оренди 40 га землі водного фонду орієнтовною вартістю 100 тис грн, на якому розташований став площею понад 35 га.

У подальшому, з метою продовження терміну оренди, неодноразово укладалися угоди.

Однак, у зв’язку із новими законодавчими вимогами, у 2013 році райдержадміністрація не мала повноважень укладати угоду та передавати спірну землю водного фонду, розташовану за межами населеного пункту, в оренду для ведення рибного господарства.

Позицію прокуратури суд апеляційної інстанції визнав обґрунтованою та прийняв рішення про припинення незаконної оренди землі та ставу загальною площею понад 40 га.

Последнее изменение Четверг, 12/11/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework