×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Засуджений до довічного ув’язнення обвінчався зі своєю дружиною

У Житомирській УВП облуправління ДПтС України (№8) відбулось одруження засудженого до довічного позбавлення волі.

n 1211156647Про це повідомляє прес-служба управління ДПтС України в Житомирській області.

11 листопада 2015 року в умовах позбавлення волі офіційно поєднатися шлюбом зі своєю обраницею вирішив один із засуджених, який відбуває покарання у Житомирській установі виконання покарань (№8) у вигляді довічного позбавлення волі.

Церемонія хоч і не була урочистою, але на традиційні запитання представників РАЦСу «Чи згодні ви стати чоловіком та дружиною?», молодята пообіцяли завжди кохати та бути вірними один одному.

Новоствореному подружжю у відповідності до Правил внутрішнього розпорядку установ виконання покарань надано право на позачергове тривале побачення.

Ці молодята, враховуючи обставини, не готувались до коштовної фотосесії або зі смаком прибраної зали елітного ресторану. Не дивлячись на це, вони вирішили поєднати свої долі, хоча протягом тривалого часу їх будуть розділяти обставини відбування покарання, а бачитись вони зможуть лише під час короткострокових та тривалих побачень.

За словами заступника начальника Житомирської УВП-8 з соціально-виховної та психологічної роботи із засудженими Анатолія Габітова, створення сім’ї – це важливий етап для кожної людини, особливо для тих, що перебувають в місцях позбавлення волі, одруження позитивно впливає на процес виховного впливу на засуджених, допомагає їм планувати своє подальше законослухняне життя.

n 1211156647 1

Последнее изменение Четверг, 12/11/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework