×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомиряни просять прибрати рекламу з вулиць міста

Перша петиція до міської ради, яка набрала 250 голосів про демонтаж рекламних щитів з тротуарів.

n 1211156643Всього за 6 днів, петиція до Житомирської міської ради про демонтаж рекламних щитів з тротуарів, набрала необхідну кількість голосів, аби її розглянули чиновники.

«Рекламні щити, бігборди, щити з підсвіткою псують зовнішній вигляд міста та заважають ходити по тротуарах, особливо людям с обмеженою мобільністю або мамам із колясками. Пропоную заборонити встановлення таких щитів на тротуарах та демонтувати уже існуючі, - написав автор петиції Артем Сердюк.

За відповідну петицію вже підписалося 270 чоловік.

Також, необхідну кількість голосів зібрала і петиція про боротьбу з візуальним засміченням: заборона зовнішньої реклами, впорядкування вивісок, фасадів.

«Останнім часом спостерігається значне збільшення кількості візуального сміття на вулицях міста Житомира. Суттєво зросла кількість рекламних конструкцій (бордів, сіті-лайтів, розтяжок, тощо). В місті абсолютно відсутній єдиний стиль оформлення вивісок, вітрин чи написів на фасадах будівель. Це призводить до спотворення візуального сприйняття міста, як комфортного, дружнього для людини. На вулиці, засміченій візуальним сміттям, не комфортно знаходитись, не виникає бажання проводити там час, йдеться в петиції.

Натомість автор пропонує ввести мораторій на розміщення нових рекламних конструкцій і на оформлення нових договорів на розміщення будь-якої зовнішньої реклами, по закінченню поточних договорів про розміщення зовнішньої реклами заборонити їх пролонгацію і зобов'язати демонтувати рекламні конструкції їх власників, заборонити зовнішню рекламу на транспортних засобах (окрім легкових автомобілів і громадського транспорту), розробити дизайн-код міста із чіткими правилами оформлення вивісок, вітрин, фасадів, тощо.

Последнее изменение Четверг, 12/11/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework