×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщину повернулися правоохоронці, які допомагали у Сватовому евакуйовувати населення

11 листопада, після чергової ротації, зведений загін ГУ Національної поліції області повернувся додому.

n 1111156630Майже півтора місяця правоохоронці охороняли стратегічно важливі об’єкти на Луганщині, забезпечували правопорядок під час виборів та допомагали ліквідовувати наслідки надзвичайної події у м. Сватовому.

Про це повідомляє прес-служба ГУ НП в Житомирській області.

Минулої доби правоохоронці передали бойові пости на Луганщині своїм колегам-землякам, які приїхали на заміну, та вирушили  додому. Своїх захисників у м. Житомирі  зустрічали колеги, рідні та друзі.

Про прибуття відряджених до постійного місця дислокації у повному складі, без поранених та хворих, керівництву доповів командир загону Анатолій Монзолевський.

- Вітаю вас з виконанням свого патріотичного обов’язку та поверненням додому. Також окремо дякуємо й вашим дружинам, батькам та рідним, які підтримували та чекали вас, - зазначив т.в.о. начальника ГУ Національної поліції Житомирщини Валерій Рудик. – Ви всі отримаєте відпустку, щоб відновити сили та влитися до складу нової Національної поліції. Успіхів вам!

n 1111156630 1

Після завершення офіційної частини зустрічі присутні, не стримуючи емоцій, вітали своїх захисників.

За словами командира зведеного загону Анатолія Монзолевського, цього разу завдання, покладені на житомирських правоохоронців, змінювалися.

- Спочатку ми охороняли стратегічно важливі об’єкти, що підтримують життєдіяльність Рубіжного, Сєвєродонецька та Лисичанська, а під час виборів забезпечували правопорядок на виборчих дільницях у м. Кремінній та у Кремінському районі Луганщини, - розповідає командир загону. – Коли ж у Сватовому сталася біда – нас підняли по тривозі та направили туди.

n 1111156630 1

Завданнями правоохоронців стала евакуація населення, патрулювання вулиць та недопущення мародерства зі зруйнованих будинків, надання допомоги місцевим жителям. Житомирянам разом з колегами з інших областей вдалося втримати ситуацію під контролем, що й було відзначено керівництвом УМВС Луганщини.

За кілька днів правоохоронці, які виявили бажання продовжувати службу у новостворених підрозділах поліції, приступлять до виконання службових обов’язків, забезпечуючи правопорядок та безпеку жителів області.

n 1111156630 1

Последнее изменение Среда, 11/11/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework