×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі пройде Тиждень безпеки дорожнього руху

З 9 по 15 листопада в рамках Всеукраїнського тижневика в Житомирі пройде Тиждень безпеки дорожнього руху.

n 0611156572Як повідомляє управління по зв’язках з громадськістю, за даними управління цивільного захисту населення Житомирської облдержадміністрації, від початку поточного року на автошляхах області трапилось понад 700 дорожньо-транспортних пригод, загинуло більше сотні людей.

Серед основних причин скоєння дорожньо-транспортних пригод можна зазначити: перевищення водіями безпечної швидкості руху, порушення правил дорожнього руху пішоходами, керування у нетверезому стані та порушення правил маневрування.

Україна є однією з найбільш небезпечних країн для учасників дорожнього руху. За роки незалежності на наших дорогах трапилось понад 1 млн. дорожньо-транспортних пригод, в яких загинуло понад 166 тис. чол. та було травмовано майже 1 млн. 200 тисяч чоловік. Кожен третій загиблий – дитина або молода людина віком від 5 до 29 років. Україна втрачає на дорогах свій працездатний потенціал, а щорічні економічні збитки від численних дорожньо-транспортних пригод становлять, за оцінками Світового банку, приблизно 5 млрд. доларів США.

З метою профілактики та запобігання ДТП плануються наради та круглі столи з автомобільними перевізниками, комплексні заходи для покращення безпеки дорожнього руху та зниження рівня аварійності, акції з попередження ДТП та ін. У навчальних закладах міста проведуть уроки з безпеки на дорозі.

Последнее изменение Пятница, 06/11/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework