×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Один із директорів сільськогосподарського кооперативу вмудрився продати автоцистерну, яка придбана за 240 тис., грн. всього за 20 тисяч

На Житомирщині судитимуть керівника, який незаконно продав автоцистерну, придбану за державні кошти.

n 0611156558Як повідомляє  прес-служба прокуратури Житомирської області, досудовим розслідуванням установлено, що директор місцевого сільськогосподарського обслуговуючого кооперативу у 2013 році незаконно продав житомирянину автоцистерну усього за 20 тис грн.

Прокуратурою Романівського району затверджено та направлено до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні з ознаками корупції за ч. 2 ст. 364-1 КК України (зловживання повноваженнями службовою особою юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми).

Однак, насправді спецавтомобіль придбаний у 2009 році за 240 тис грн. - цільові державні кошти, у зв’язку з чим на нього накладено заборону про відчуження терміном на 5 років.

Унаслідок цього підприємству завдано матеріальної шкоди на загальну суму 220 тис грн. У ході розслідування кримінального провадження підозрюваним відшкодовано завдані збитки у повному обсязі.

Також, на виконання рішення господарського суду Житомирської області за позовом прокурора району сільськогосподарський кооператив частково відшкодував збитки, завдані державі внаслідок незаконного відчуження автомобіля на суму майже 200 тис грн.

Последнее изменение Пятница, 06/11/2015

Похожие материалы (по тегу)

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework