×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Бердичівській колонії обрали кращого кулінара

У Бердичівській ВК управління ДПтС України в Житомирській області (№70) засуджені змагались у кулінарної майстерності.

n 0511156542Про це повідомляє прес-служба управління ДПтС України в Житомирській області.

4листопада 2015 року у Бердичівській виправній колонії (№70) відбувся конкурс серед засуджених на кращого кухаря. Головна мета конкурсу – провести практичне заняття з кухарями, оцінити їх організацію робочого місця, знання техніки безпеки, дотримання санітарних правил, технологічного процесу готування страв та оригінальність оформлення, а найголовнішим критерієм були найкращі смакові властивості.

Продукти харчування для приготування страв були видано згідно з поточної меню-розкладки і завданням кухарів було приготувати першу страву, гарнір, салат. Під час конкурсу були приготовлені розсольник, картопля з гарніром та салат із солінь.

Оцінювальною комісією на чолі з виконуючим обов’язки начальника їдальні відділу інтендантського та комунально-побутового забезпечення Сергієм Болохівським було проведено оцінювання запаху, смакових якостей, оформлення страв та, з урахуванням балів, отриманих за теоретичну частину, визначено переможця конкурсу, який отримав почесну грамоту начальника установи.

n 0511156542

n 0511156542

n 0511156542

Последнее изменение Четверг, 05/11/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework