×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Посилки «Делівері» тепер можна отримати в мережі понад 1 400 поштоматів ПриватБанку

Клієнти логістичного оператора «Делівері» можуть отримувати документи та посилки не тільки в представництвах компанії, але й через мережу 1 400 автоматичних поштових терміналів самообслуговування

l 22101561 1– поштоматів ПриватБанку.

Спільний проект орієнтований на український ринок електронної комерції та роздрібної торгівлі. Переваги доставки вантажів у поштомат для клієнта полягають у простоті та доступності використання. Під час оформлення доставки відправник зазначає адресу банківського відділення, за якою розташований поштомат. Коли посилку доставлено в скриньку поштомата, адресат отримує відповідне SMS. Одержувач авторизує себе через термінал самообслуговування ПриватБанку за допомогою банківської картки або за номером телефону. У разі потреби вносить оплату – скринька з посилкою відкривається автоматично.

«Поява нової послуги в портфелі компанії – це свідомий стратегічний крок на шляху до кінцевого споживача, – коментує генеральний директор «Делівері» Олена Лакатош. – Незважаючи на те, що компанія широко відома як експерт ринку логістики в секторі В2В, ми розширюємо пакет послуг для відправлення дрібних вантажів. Тепер нашим клієнтам не треба підлаштовуватися під роботу кур’єрських служб і коригувати свій графік. Доставку посилки можна замовити у найближчий поштомат і забрати протягом 72 годин. Ми стаємо ближчими до своїх клієнтів!».

Оплатити доставку товару в поштоматі можна через термінал ПриватБанку готівкою або через банківську картку, а також післяплатою через особистий кабінет на сайті «Делівері». Клієнт може також оплатити вартість товару всіма зазначеними способами.

«Ми збільшуємо мережу поштаматів у своїх відділеннях, щоб клієнти могли користуватися найсучаснішими сервісами самообслуговування, – говорить керівник напрямку «Споживче кредитування» ПриватБанку Андрій Ковтун. – Унікальна технологія логістики, використання банківського термінала та платіжної картки дозволяє гарантувати безпеку отримання відправлень».

Последнее изменение Четверг, 22/10/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework