Вірменська община у Житомирі передала кошти на лікування поранених військовослужбовців

13 серпня представники вірменської общини Житомирської області "Еребуні" передали кошти на лікування 4 поранених військовослужбовців, які виконували свої службові обов’язки під час проведення антитерористичної операції.

Фінансову допомогу передали родичам військовослужбовців, які отримали поранення у зоні АТО, - повідомляє прес-служба міської ради.

- Вірменська громада вкотре вирішила зробити свій вклад і допомогти. Це чергове зібрання на підтримку українських військових. Ми – єдині, ми разом, ми пліч-о-пліч будемо стояти з сім’ями військових, - говорить голова вірменської общини Грант Даян.

Також він поінформував, що громада «Еребуні» і надалі планує допомагати людям, які приймають участь в АТО, їх сім’ям, підтримувати дух єдності України.

Виконавчий Директор вірменської общини «Еребуні» В.Петросян  вважає військовослужбовців  95-ої аеромобільної  бригади   цвітом  української нації, елітою Збройних Сил України: «Природно, що ми не можемо залишатися осторонь. Ми зобов’язані допомагати їм, чим можемо, адже це все робиться за нас, за нашу спільну Батьківщину!».

 

Последнее изменение Четверг, 14/08/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework