Житомирський краєзнавець Георгій Мокрицький: «Треба починати з речей фундаментальних: наша свідомість, ремонт ям в голові»

Георгій Павлович Мокрицький – почесний член Національної Спілки краєзнавців України, заслужений журналіст України, член Національної Спілки архітекторів України, голова обласної організації Українського Товариства охорони пам’яток історії та культури, директор приватного краєзнавчого видавництва «Волинь».

За час видавничої діяльності Мокрицький видав близько двохсот найменувань книжок, брошур, буклетів, опублікував понад тисячі статей.

Георгій Мокрицький є кандидатом у депутати до Житомирської міської ради по 39-у виборчому округу від політичної партії «Республіканська платформа».

Відомий краєзнавець пояснює, що житомиряни не будуть успішними, якщо не стануть патріотами своєї землі. Тому, якщо народ довірить йому мандат депутата міськради, планує свої зусилля спрямовувати на виховання патріотизму, підняття іміджу Житомира. За його словами, туризм в Житомирі – прекрасна й ефективна галузь економіки.

«Є що робити, але треба починати з речей фундаментальних: наша свідомість, ремонт ям в голові», – коментує Георгій Мокрицький.

 

 

Последнее изменение Пятница, 16/10/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework