×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У житомирській колонії для неповнолітніх ув’язнених провели майстер-клас з малювання

9 жовтня 2015 року у Житомирській установі виконання покарань (№8) з нагоди відзначення у другу неділю жовтня Дня художника

n 1210156182відбулись культурно-просвітницьких заходи із неповнолітніми ув'язненими.

Підліткам, які перебувають під вартою в установі, запропонували випробувати свої мистецькі здібності у малюванні. Про це повідомляє прес-служба управління ДПтС України в Житомирській області.

На запрошення фахівців із соціальної роботи Житомирського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Максима Бабя’ка та Юлії Оверчук майстер-клас по графічному малюванню кульковими ручками надала викладач художньої школи комунального підприємства спеціалізованого мистецького навчального закладу Світлана Дімендштейн.

Підліткам розповіли про відзначення Дня художника в Україні, про роль образотворчого мистецтва в культурному розвитку всього людства, і як за допомогою своїх робіт художники передають внутрішні переживання, красу і недоліки навколишнього світу, намагаються достукатися до людей, несучи їм свої ідеї.

Під час практичної частини уроку з художнього мистецтва дітлахи за допомогою олівців та ручок малювали графічний образ сови – символ мудрості і знань. За ескізом на дошці, майстер з художньої творчості показувала базову техніку малювання та протягом всього уроку кожному учню надавала персональні поради.

Формування суспільної свідомості у неповнолітніх в’язнів відповідно до певних естетичних ідеалів, розвиток їх творчих здібностей, виховання прагнення власними силами створити красу для себе й оточуючих – це головна мета таких майстер-класів.

n 1210156182 1

Последнее изменение Понедельник, 12/10/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework