×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Найбільше анкет до нової поліції подають безробітні та студенти

Лише за тиждень до патрульної поліції Житомира прийнято 4.5 тис заяв.

n 1210156179Серед бажаючих стати патрульними поліцейськими – представники різних професій, у тому числі й колишні або нинішні міліціонери, безробітні та студенти. Прийом анкет від кандидатів на службу триває.

Як повідомляють у прес-службі УМВС України в Житомирській області, за результатами першого тижня  прийому заявок кандидатами на службу до нової патрульної поліції подано близько 4,5 тисяч анкет. Трохи більше половини з них (понад 53%) бажаючі служити заповнили в онлайн режимі.

Серед учасників першого етапу відбору – представники різних професій, студенти, діючі правоохоронці і тимчасово непрацюючі. Взагалі із загальної кількості поданих анкет 39,2% - безробітні, 16,9% — студенти, 7,4% — діючі працівники міліції і решта — представники інших професій.69,2% кандидатів становлять чоловіки.

Нагадуємо, що набір до патрульної поліції у Житомирі триватиме до 23 жовтня 2015 року щоденно (крім вихідних) з 9.00 до 18.00.

Подати заявку до участі в конкурсі може кожен бажаючий змінити країну на краще, незалежно від статі, віком від 21 до 35 років, фізично розвинений, з посвідченням водія категорії «В» та  знанням української мови, без судимостей.

Про умови конкурсу більше можна дізнатись за номером багатоканальної «гарячої лінії» (0412) 40-77-77 або на сайті mvs.gov.ua, де також можна зареєструватись через онлайн-анкету.

Последнее изменение Понедельник, 12/10/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework