×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі знову влаштують ярмарок

Житомирська міська рада погодила проведення сільськогосподарського ярмарку 10 жовтня 2015 року.

n 0710156125Відповідне рішення опубліковане на сайті міської ради.

«З метою задоволення потреб мешканців міста Житомира у продуктах харчування та сільськогосподарській продукції за цінами виробників, розглянувши лист управління агропромислового розвитку Житомирської обласної державної адміністрації від 05.10.15 № 4559/47/2-15 та відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  виконавчий  комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Погодити управлінню агропромислового розвитку Житомирської обласної державної адміністрації проведення ярмарку (далі організатор ярмарку) 10 жовтня 2015 року з 08.00 год. до 13.00 год. по вул. Небесної Сотні (від вул. Київської до вул. Лятошинського) з перекриттям дорожнього руху.

2. Комунальному підприємству «Інспекція з благоустрою міста Житомира» Житомирської міської ради забезпечити належний санітарний стан території проведення ярмарку.

3. Комунальному підприємству «Інспекція з благоустрою міста Житомира» Житомирської міської ради, Житомирському МВ УМВС України в Житомирській області (за згодою), забезпечити громадський порядок та недопущення здійснення стихійної торгівлі в місці проведення ярмарку та на прилеглих вулицях.

4.  Управлінню транспорту та зв’язку міської ради, УДАІ УМВС України в Житомирській області (за згодою) забезпечити належну організацію дорожнього руху під час проведення ярмарку.

5. Житомирському міськрайонному управлінню Головного управління Держсанепідслужби України у Житомирській області (за згодою), Головному управлінню ветеринарної медицини у Житомирській області (за згодою) та Житомирській об’єднаній податкові інспекції Головного управління державної фіскальної служби  у Житомирській області (за згодою) вжити відповідних заходів згідно наданих повноважень під час проведення ярмарку.

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради відповідно до розподілу обов’язків».

Последнее изменение Среда, 07/10/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework