×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

В школах області готуються до відзначення Українського козацтва та державного свята – Дня захисника України

Державну Концепцію національно-патріотичного виховання дітей і молоді було затверджено у червні поточного року, зараз методичні рекомендації цієї Концепції втілюють у життя.

n 0710156115Наприклад в школі № 33 міста Житомира готуються до проведення тижня патріотичного виховання, який стартує 12 жовтня, - передає «Житомирська хвиля».

У ці дні відбудуться зустрічі школярів із воїнами (батьками і випускниками школи), які сьогодні боронять Україну від зовнішньої агресії, захищають її незалежність. У свою чергу учні молодшої школи разом з вчителями підготували виступи з читанням віршів про батьківщину, виконанням українських пісень і танців, а для військових робитимуть листи-малюнки і обереги. "Сьогодні перед школою постає складне та відповідальне завдання: сформувати в учнів комплекс громадянських якостей, глибоке розуміння ними приналежності до українського народу, до своєї Батьківщини, готовність захищати її інтереси. І ось в рамках тижня "Моя країна – моя Україна" в початкові школі, зокрема, для учнів четвертих класів буде проведено свято "Україна – це ми", та для учнів других класів – "Свято Покрови – свято українського козацтва", – розповіла заступник директора школи з виховної роботи Людмила Степчина.

З методичними розробками тижня патріотичного виховання, що пройде в 33 житомирській школі також ознайомляться педагоги області. В стінах школи (сьогодні) провели семінар для вчителів – вихователів продовженого дня, які проходять курси підвищення кваліфікації в Житомирському інституті післядипломної освіти.

Последнее изменение Среда, 07/10/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework