×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомирянин планував у місті серію терактів

У Житомирській області СБУ унеможливила створення підпільної мережі терористів "ДНР".

n 0610156096За повідомленням прес-групи Управління СБУ у Житомирській області, упродовж останніх кількох місяців житомирянин, який торік за власною ініціативою вступив до бандитського угруповання "ДНР", неодноразово телефонував своїм знайомим і пропонував долучитися до незаконних збройних формувань.

При цьому вербувальник наголошував на можливості особистого збагачення. Зброю і боєприпаси для організації терактів та озброєння диверсійних груп на території регіону зловмисник планував передавати потенційним терористам поштою.

На минулому тижні було прийнято рішення про оголошення житомирянам, яким надходили вербувальні пропозиції, та які їх не відкинули, офіційного застереження від СБУ. Вербувальника-бойовика "ДНР" Служба безпеки України оголосила у розшук. Йому заочно повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.1 ст.258-3 та ч.2 ст.260 КК України.

За даними СБУ, зловмисник також є підозрюваним у ще одному кримінальному провадженні – він активний учасник антимайдану в Києві та Донецьку, причетний до організації переслідувань активістів Революції Гідності і побиття учасників Євромайдану у Житомирі.

Последнее изменение Вторник, 06/10/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework