У Житомирі діти регулярно робитимуть листівки пораненим у ході АТО військовим

В п’ятницю, 8 серпня на вул. Михайлівській активістки Демократичного Альянсу Жінок спільно з Молоддю Демократичного Альянсу провели акцію з метою написання листівок пораненим військовим із зони АТО, що знаходяться в житомирському шпиталі.

До столика біля “Мистецької алеї”, де були попередньо підготовлені матеріали - кольоровий папір, патріотичні наліпки, стрічки, фарби, олівці, охоче підходили мами з дітьми та виготовляли листівки. Малеча була захоплена процесом, радісно малювала та писала щирі побажання для військових. Дехто приходив вже з готовими листівками зробленими вдома, - повідомляє «Перший житомирський інформаційний портал».

В суботу активістки відвідали поранених та передали їм дитячі роботи разом із патріотичними солодкими гостинцями. Учасники АТО розповіли, що їм дуже важлива підтримка і отримувати листівки саме від дітей. А також про те, що  перебуваючи на Сході, кожен папірець перечитували по черзі доти, доки не затиралися букви. 

Тому активістки вирішили зробити акцію довгостроковою і закликають житомирян щосереди приходити за адресою вул. Михайлівська « Мистецька Алея» з 10. 00 -  12.00 до творчого столика та виготовити листівку, або приносити листи, малюнки зроблені вдома. Всі роботи  передаватимуть пораненим та бійцям в зону АТО.  Адже люди, що борються за наш з вами мир та спокій варті уваги, вдячності та підтримки.

Контактна особа Тетяна (096) 6967416

 

Последнее изменение Понедельник, 11/08/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework