Житомирські активісти повернулися із зони АТО

9 серпня активісти ГО «Сила людей» повернулися зі Сходу, куди уже вдруге возили гуманітарну допомогу, зібрану під час громадсько-патріотичної акції «Повертайтеся живими».

«Сьогодні вранці повернулися зі Сходу. Так, як і обіцяли житомирянам, відвезли нашим хлопцям, які виконують бойові завдання в ході АТО, продукти харчування, воду, засоби гігієни та дитячі малюнки, зібрані під час громадсько-патріотичної акції ГО «Сила людей» -- «Повертайтеся живими». Також Юрій Мойсеєв особисто від себе та представників канадської діаспори передав 95 окремій аеромобільній бригаді - рації, у яких наші військові відчувають серйозну потребу, - розповідає активістка Анна Данюк-Черкашина на своїй сторінки у Фейсбук.

Через ряд серйозних причин та попри усі наші старання цього разу нам не вдалося потрапити до місць дислокації новоград-волинців та бердичівлян. Вже вдруге за останній місяць ми були у Слов’янську та Краматорську. Цього разу вдалося не лише побувати у військовослужбовців, але й поспілкуватися із мирним населенням, яке повернулося у місто. Були приємно вражені тим, що у Слов’янську, у місті, де ще місяць тому ми потрапили під обстріл, бачили справжню війну і розруху, сьогодні потихеньку відновлюється інфраструктура, відбудовуються зруйновані та пошкоджені приміщення, та й загалом вирує життя. Люди зізнаються, що натерпілися всього від сепаратистів, серед яких, за словами співрозмовників, не лише жителі області, але й росіяни, чеченці, серби, араби… Вони дякують українській армії та кажуть, що навіть уявити не можуть, щоб сталося із ними, якби не наші хлопці.

Варто зауважити, що військові наші все у тому ж піднесеному настрої, в очах – жага до ПЕРЕМОГИ, а у серці, кажуть, Батьківщина та люди, які їх так чекають додому живими та здоровими».

 

Последнее изменение Понедельник, 11/08/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework