×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі Кшиштоф та Магдалена Каліта розповіли студентам про Європу через призму Польщі

Студентам ЖДУ ім. І. Франка розповіли, чим на сьогодні Польща є для українців, які перспективи Польща відкриває для нашої молоді.

n 1709155828Днями в рамках міжнародного проекту «PL+UA=EU. Польсько-українські зустрічі на шляху до об’єднаної Європи» ЖДУ ім. І. Франка відвідали представники товариства «Інтеграція «Європа-Схід» - Кшиштоф та Магдалена Каліта разом зі студентами-волонтерами Хмельницького національного університету, - повідомляє прес-центр ЖДУ ім. Івана Франка.

Зустріч проходила у форматі інтерактивної лекції та мала на меті презентацію для студентської аудиторії «Європа через призму Польщі» та роз’яснення, чим на сьогодні Польща є для українців, які перспективи Польща відкриває для нашої молоді та як сучасний студент може себе реалізувати в рамках освітніх програм, які діють між нашими країнами. Також були обговорені питання співпраці, яка полягає на створенні наукових, науково-дослідницьких та навчальних проектів за підтримки Міністерства закордонних справ Республіки Польща.

Нагадаємо, що в рамках першого етапу згаданого проекту на початку літа троє студентів ЖДУ успішно пройшли тижневу мовно-методологічну практику в м. Кєльце, Польща.

Последнее изменение Четверг, 17/09/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework