У Коростені засуджені ліпили вареники

У першу неділю серпня в Коростенській ВК-71 були проведені заходи вихідного дня, спрямовані на соціальну реабілітацію та виправлення засуджених, які відбувають покарання, та поліпшення морально-психологічного клімату у їх середовищі.

На початку дня серед засуджених були проведені змагання з гирьового спорту та армреслінгу на першість установи, у конкурсі взяли участь 30 засуджених. Перше місце за у змаганнях з армреслінгу посів засуджений Геннадій Денисенко, найкращий результат у вправах з гирею показав засуджений Сергій Візиренко, - про це повідомляє прес-служба управління ДПтС України в Житомирській області.

Після спортивних змагань засуджені спробували свої сили у конкурсі на краще приготування традиційної української страви – вареників. У кулінарному конкурсі взяли участь 25 засуджених, які ліпили вареники з лівером, кашею та сиром. Під час підбиття результатів конкурсу членами комісії переможцем була визнано засудженого Сергія Ходаківського, який вже близько одного року відбуває покарання в установі та працевлаштований кухарем в їдальні.

Згодом усі учасники спортивних та кулінарних змагань скоштували приготовлені вареники, а переможців змагань було нагороджено заохочувальними призами.

 

Последнее изменение Вторник, 05/08/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework