×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Овруцькі лісники накупили тракторів на 1,5 млн. гривень

Великий обсяг робіт доводиться щороку виконувати водіям і трактористам-машиністам ДП «Овруцький лісгосп».

n 0608155503Отож автомобілі і трактори підприємства сьогодні мало не щодня можна зустріти на автошляхах району, у лісах, що належать лісгоспу, повідомляє прес-служба лісгоспу.

- Тільки одних тракторів різних модифікацій і призначення маємо сорок, - не без гордості розповідає головний механік підприємства Леонід Володимирович Купрійчук. – Вони у нас, по суті, задіяні на всіх роботах. На підготовці ґрунту у розсадниках і на площах для створення нових лісових насаджень, на облаштуванні нових і догляді за старими мінералізованими смугами, трелюванні і вивезені деревини тощо. Одним словом, яке б завдання не доручили працівникам автоколони , вони все зроблять у строк і якісно.

Ну а приклад вони, як правило, беруть у кращих механізаторів нашого колективу, як, приміром, з Олексія Шатила, Олександра Турбала та інших.

Отож і не дивно, що дирекція ДП «Овруцький лісгосп» постійно дбає про поповнення машинного парку підприємства новою технікою. Ось і днями сюди доставили три новенькі трактори, на підході, як мовиться, ще один «Беларусь».

- З цих тракторів, що вже отримали , - продовжує Леонід Володимирович, - два МТЗ -82,1 і один МТЗ – 892. Всі вони виготовлені на мінському тракторному заводі, потужні і надійні в експлуатації. За них заплатили майже 1,5 млн. гривень.

У дирекції вирішили, що новенькі трактори найбільше потребують сьогодні Піщаницьке, Гладковицьке і Прилуцьке лісництва, куди їх і відправлять днями. На допомогу тим, хто працює в лісах рідного Полісся.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework