×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині міліціонер перепродавав військову техніку

У результаті правоохоронці спільно з УСБУ Житомирщини викрили працівника одного з підрозділів обласного УМВС

n 0408155463у зловживанні службовим становищем.

У рамках розпочатого за цим фактом кримінального провадження триває з’ясування усіх обставин, - повідомляє прес-служба УМВС України в Житомирській області.

За попередніми даними, міліціонер перебував у зговорі з кількома військовослужбовцями. Згідно із розробленою схемою оборудки, він сприяв у виготовленні документації для привласнення армійської та спеціальної техніки, яка незаконно списувалася з балансу однієї з військових частин, з метою подальшої реалізації її третім особам.

За фактом зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки (ч.2 ст.364 Кримінального кодексу України) відкрито кримінальне провадження. Нині тривають слідчі дії.

Відповідно до чинного законодавства, викритому «комерсантові» загрожує покарання у вигляді ув’язнення на строк від 3 до 6 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю строком до трьох років, зі значною сумою штрафу та зі спецконфіскацією.

Як прокоментував начальник УМВС України в Житомирській області Валерій Рудик, заходи із самоочищення лав міліції Житомирщини тривають.

– Корупціонерам і негідникам не місце серед працівників, які чесно виконують покладені на них службові обов’язки і не зраджують Присязі. Кожен факт порушень з боку міліціонерів ретельно перевіряється. У разі підтвердження - моя позиція безкомпромісна: звільнення з органів внутрішніх справ і відповідальність за Законом.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework