×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Дітлахи житомирських правоохоронців, які перебувають в зоні АТО, створили для бійців оберіг. ФОТО

Цей оберіг невдовзі передадуть на схід держави для українських бійців.

n 0308155440У м. Житомирі у літньому оздоровчому таборі діти міліціонерів-учасників антитерористичної операції разом з вихователями створили національний прапор зі слідами своїх маленьких долоньок і закарбованими на них власними іменами. Цей оберіг невдовзі передадуть на схід держави для українських бійців.

Як повідомляють у прес-службі УМВС України в Житомирській області, 31 липня закінчилася чергова зміна у літньому оздоровчому таборі для дошкільнят у Центрі раннього розвитку «Гармонія дитинства», де відпочивали діти житомирських міліціонерів-учасників АТО.

– Нами було прийнято рішення про надання можливості військовослужбовцям і правоохоронцям, які беруть участь у наведенні ладу на сході країни, оздоровити своїх малюків у нашому літньому таборі, - розповідає керівник Центру Лілія Намєснік. – Тож на 8-му зміну ми запросили відпочивати до нас дітей міліціонерів.

На ініціативу Центру «Гармонія дитинства» відгукнулися 13 родин житомирських міліціонерів, тож упродовж тижня малюки віком від 3 до 6 років мали змогу відпочити у літньому таборі з ранку й до вечора. Дитячим дозвіллям займалися досвідчені вихователі, дітлахи залюбки розважалися, а батьки могли навідатися до своїх чад в обідню перерву.

На закриття «зміни МВС», як жартома називали її працівники Центру, завітали не лише батьки-правоохоронці, а й представники УМВС Житомирщини. Для маленьких відпочивальників було влаштовано святкову програму з розвагами від веселих аніматорів.

Після загальних веселощів керівник управління кадрового забезпечення УМВС Віктор Колесник від імені керівництва Управління подякував працівникам Центру за опіку над дозвіллям дітей міліціонерів-учасників АТО. Окрім того, правоохоронці передали для закладу дитячі іграшки та приладдя для занять з художнього мистецтва.

Насамкінець діти й вихователі представили на загал макет українського прапору зі слідами маленьких долоньок відпочивальників і закарбованими їх іменами. За словами працівників Центру, цей прапор-сузір’я буде перенесено на жовто-блакитну тканину, й оберіг для українських бійців вирушить у зону проведення АТО.

n 0308155440 1

n 0308155440 1

n 0308155440 1

n 0308155440 1

n 0308155440 1

n 0308155440 1

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework