×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Бронетанковий завод розповів про навмисне псування військової техніки

Житомирський бронетанковий завод займається ремонтом різної бронетехніки, окрім танків.

l 30071591Керівництво заводу та технічні працівники розповіли про те, з якими пошкодженнями приходять до них БМП, БТР, БМД, БРДМ тощо. Зрозуміло, що найбільша кількість проблем, пов’язана з безпосередніми ураження снарядами, осколками, кулями. Про це повідомив у своєму блозі Валерій Купрій.

Проте, на думку ремонтників, виникнення частини проблем з бронетехнікою, пов’язане з банальним невмінням військових з нею поводитись. Навіть зафіксовані факти саботажу, коли в зоні бойових дій навмисно «перекусувався» джгут електродротів і в масляну систему вкидалися два сирих яйця, які при нагріві згортались і блокували змащення двигуна.

Керівництво заводу повідомило про багаторівневий процес прийняття в експлуатацію відремонтованої техніки: іспити на комп’ютерах та полігоні, відділ технічного контролю, військова прийомка представниками Міністерства оборони і наприкінці техніку перевіряє представник військової частини, куди вона прямує.

Окремим обуренням з боку трудового колективу було те, що, не зважаючи на гучні корупційні скандали з попереднім керівництвом і публічна обіцянка Петра Порошенка притягнути винних до відповідальності, жодна кримінальна справа проти обороноздатності України до цих пір не розслідувана.

l 30071591 1

l 30071591 1

l 30071591 1

За матеріалами: Інформатор

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework