×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Рятувальники прогулялися Гідропарком, аби провести серед відпочивальників роз’яснювальну роботу

З метою недопущення виникнення пожеж та проведення профілактично-роз’яснювальної роботи

n 2107155280працівники Житомирського міського відділу ДСНС в області посилено проводять рейди дотримання вимог пожежної безпеки відпочиваючими в лісових масивах.

Про це повідомляє У ДСНС у Житомирській області.

21 липня перевіряючі завітали до найбільш відвідуваних та улюблених місць житомирян, а саме до лісових масивів на території Гідропарку.

Під час рейду з населенням проводилась роз’яснювальна робота щодо небезпеки розведення багаття в лісних масивах і заборони їх розведення в хвойних лісах. Відпочиваючим вручалися листівки щодо недопущення виникнення пожеж та інструкції дій при виявленні пожеж в лісах.

Нажаль, люди в основному забувають про правила поведінки. Залишають не загашене багаття, кидають недопалок в сухостій і це призводить до пожежі.

Управління ДСНС України у Житомирській області звертається до населення з проханням дотримуватися правил пожежної безпеки в лісах. Але якщо така біда виникла, то необхідно терміново телефонувати за номером «101».

Пам’ятайте: Вогонь несе небезпеку, призводить до людських жертв та травм, завдає шкоди навколишньому природному середовище! Зробіть усе можливе для того, щоб не допустити пожеж!

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework