×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Де і за скільки можна переночувати в Житомирі?

Кімнати у готелях від 200 грн, квартири – від 80.

n 2107155276Мало кому відомо, що Житомир місто туристичне. Але команда інформаційного агентства «Всі новини» регулярно публікує нову інформацію про те, що можна подивитися у Житомирі, де погуляти й що цікавого дізнатися. Сьогодні ми вирішили промоніторити ціни на подобове житло.

Готелі в перлині Полісся є на будь-який смак та гаманець. В історичному центрі міста, на вулиці Кафедральній, ціна за стандартний номер починається від 750 грн за добу. Трошки далі від центру, по Київській, переночувати буде коштувати вже від 200 грн за добу, а в парку ім. Ю Гагаріна ніч у номері Делюкс коштуватиме від 400 грн. Якщо в центрі міста ночувати не хочеться, тоді ночівля в готелі на проспекті Перемоги обійдеться Вам від 830 грн.

Орендувати квартиру на добу в Житомирі коштуватиме порівняно дешевше. На вулиці Черняховського, у 5 хвилинах ходьби до центру міста, однокімнатну можна орендувати від 80 грн. На вулиці Пушкінській ціна вже коливається від 150 грн, а на вулиці Небесної Сотні від 200 грн за добу.

Знайти квартиру подобово не важко, пошукові системи одразу пропонують орендувати непогані варіанти житла, також показують рейтинг найкращих готелів міста Житомира. Хто шукає – завжди знаходить.

Бажаємо цікавого відпочинку в Житомирі!

Лілія Мельник 

Последнее изменение Вторник, 21/07/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework