×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі перевіряли табір, бо активісти стверджують, що діти працюють у кафе

Скаргу написав місцевий активіст.

n 1007155153Сьогодні начальник управління освіти ОДА Вадим Калінін відвідав Український науково-практичний центр народної та нетрадиційної медицини задля того, аби вияснити чи працюють діти оздоровчого закладу у кафе.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

9 липня до Департаменту освіти облдержадміністрації надійшла скарга від місцевого активіста про те, що діти лікувально-оздоровчого табору незаконно працюють у кафе, що знаходиться поблизу Гідропарку.

Для того, аби перевірити правдивість слів активіста, Вадим Калінін разом із директором КНЗ «Бердичівської спецшколи-інтернат», діти якої перебувають на відпочинку – Жанною Громніцькою, не попереджаючи керівництво табору прихали з’ясувати усі обставини.

На сьогоднішній день у лікувально-оздоровчому таборі за рахунок обласного бюджету знаходяться 98 дітей, котрі мають розумові вади та особливі потреби.

«Під час перевірки ми з’ясували, що таких порушень немає. Діти перебувають у таборі на відпочинку і не залучаються до праці взагалі. Навіть елементарне прибирання у кімнаті здійснюють прибиральниці», – зауважив начальник управління освіти облдержадміністрації Вадим Калінін.

Також, начальник центру Вадим Леонідович розповідає про те, що діти відпочивають активно. Проводяться різні ігри та конкурси, при хорошій погоді 2-3 рази купаються у річці за дозволом ДСНС та за підтримки міської ради катаються на каруселях у Гідропарку. «Для мене найголовніше це те, що діти в належних умовах, ситі та мають багато забав. Вони приїхали відпочивати, і тому до праці ми їх зовсім не залучаємо», – розповідає Вадим Леонідович.

«Мені подобається тут, класно відпочиваємо, є конкурси, купаємося і навіть на качелі ходимо», – розповідає Сніжанка.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework