×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Двоє 27-річних молодиків, аби здобути металобрухт, розібрали у чужій сільській хатині піч та викрали з подвір’я металеві ворота

До Бердичівського міськвідділу міліції звернулась 49-річна житомирянка.

n 1007155141Жінка повідомила про викрадення з батьківської хати у с. Обухівці металевих елементів пічного опалення.

Також з подвір’я господарства зникли металеві ворота.

Про це повідомляють в Бердичівському МВ УМВС України в Житомирській області

За словами жінки, вона використовує обійстя як дачу та не може часто навідуватися туди. Коли цими вихідними господиня приїхала до села, то виявила, що у дворі розібрані ворота, а у будинку - зруйнована піч та плита.

Правоохоронці вилучили з місця події слідову інформацію, за допомогою якої й зуміли встановити причетних до крадіжки осіб. Ними виявились двоє 27-річних раніше судимих бердичівлян.

Чоловіки пояснили, що заздалегідь запримітили хатину, господарі якої приїздять рідко. Тож залізли до помешкання через вікно та розібрали плиту з піччю, аби витягнути металеві частини. А у дворі зняли ворота. Викрадене згодом здали на металобрухт.

– Нині відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Чоловікам загрожує від 3 до 6 років позбавлення волі,– повідомив начальник Бердичівського МВ УМВС Роман Зайцев. - Триваютьзаходи по вилученню викраденого майна.

n 1007155141 1

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework