×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі вбили десятикласницю, тіло знайшли неподалік Соколовського кар’єру

Уночі 26 червня до Житомирського РВ УМВС надійшло повідомлення про  зникнення 16-річної житомирянки.

n 2606154958Тіло дівчинки знайшли під ранок під час обстеження території  водойми, де вона відпочивала. Триває з’ясування всіх обставин та встановлення вбивці.

Про це повідомляє прес-служба УМВС України в Житомирській області.

Близько  2 год. до міліції  звернулась 35-річна житомирянка із заявою про те, що 25 червня  о 15 год. пішла з дому її донька, 1999 р.н., учениця 10 класу, і до цього часу не повернулась. Дівчинка мала намір з подругою покупатися на Соколовському кар’єрі.

Під час перевірки повідомлення було з’ясовано, що діти дійсно кілька годин відпочивали на березі водойми, а близько 18.00 розійшлися, щоб повернутись додому.  

Правоохоронці розпочали обстеження прилеглої до кар’єра території із застосуванням розшукового собаки. Близько 4  ранку 26 червня в лісосмузі, неподалік водойми, було виявлено тіло дівчини із ознаками насильницької смерті.

Наразі розпочато кримінальне провадження за  ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. На місці події працювали слідчо-оперативні групи УМВС та Житомирського РВ УМВС, інші служби. Триває з’ясування всіх обставин та осіб (особи), причетних до вбивства.

Призначено судово-медична експертиза щодо причин смерті дівчини.

n 2606154958 1

n 2606154958 1

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework