Робоча група «Прозорість та підзвітність» розглянула оголошені органами Державної аудиторської служби України моніторинги публічних закупівель

Робоча група «Прозорість та підзвітність» розглянула оголошені органами Державної аудиторської служби України моніторинги публічних закупівель

  На черговому засідання робочої групи «Прозорість та підзвітність» були розглянуті оголошені органами Державної аудиторської служби України моніторинги публічних закупівель.

  В січні 2024 року серед закупівель, проведених на території Житомирської області, наказами територіальних органів Державної аудиторської служби України було встановлено 13 моніторингових процедур. В ході проведення моніторингу були затребувані додаткові пояснення від замовників закупівель, в тому числі щодо обґрунтованості оголошеної закупівлі, зокрема щодо:

  • капітального ремонту овочесховища (облаштування найпростішої споруди (укриття) цивільного захисту) КУ «Вишевицький ліцей» Вишевицької сільської ради Житомирського району Житомирської області за адресою: с. Вишевичі, вул. Миру, 5б;
  • капітального ремонту дорожнього покриття по вул. Шевченка м. Баранівка;
  • капітального ремонту дорожнього покриття по вул. Гагаріна в с. Мала Горбаша Житомирського району Житомирської області.

  Крім того за результатами проведеного моніторингу було зобов’язано замовника розірвати договір на 16 млн грн. у зв’язку із встановленими  порушеннями процедури публічних закупівель під час запланованої реконструкції водозабірних споруд на р. Случ в м. Звягель Житомирської області.

  Відповідні дії замовник має опублікувати до 30 січня на офіційному майданчику «Prozorro».

  Нагадаємо, що робоча група «Прозорість та Підзвітність» при Житомирській обласній військовій адміністрації запровадила прийом повідомлень про можливе нецільове використання бюджетних коштів в умовах воєнного стану.

  Відповідну інформацію надсилайте на електронну адресу: Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript. для аналізу членами робочої групи «Прозорість та підзвітність» й вжиття необхідних заходів у разі виникнення такої потреби.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework