×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Брусилові дітлахам провели екскурсію по відділку міліції

Для юних гостей міліціонери Брусилівського РВ УМВС влаштували безпосереднє знайомство з роботою правоохоронців.

n 1206154761Екскурсія розпочалася з чергової частини і продовжилась оглядом транспортних та спеціальних засобів, зброї та тиру. Приміряючи міліційну амуніцію, діти мали можливість відчути себе захисниками.

Про це повідомляє прес-служба УМВС України в Житомирській області.

У дворі дітей уже чекала імпровізована виставка техніки та спецзасобів, які використовуються правоохоронцями для затримання правопорушників, а також особистої безпеки та захисту. Призначення усіх представлених предметів та випадки їх використання гостям пояснив помічник начальника райвідділу з кадрового забезпечення Валерій Янковець.

Тож діти могли не тільки почути про різні види вогнепальної зброї, а й побачити її на власні очі та потримати в руках. Найбільше враження на школярів справили спецзасоби, особливо коли кожен бажаючий зміг приміряти бронежилет чи захисний шолом та відчути себе у ролі справжнього міліціонера-захисника.

Зустріч продовжилась у місцевому тиру, де діти дізнались про постійні тренування міліціонерів у вправності поводження зі зброєю та влучності стрільби.

У цей час на подвір’я відділу прибули інспектори ДАІ на службовій машині, яка викликала у дітей справжній шквал емоцій. Дітлахам дозволили сісти до автомобіля та навіть увімкнути проблискові маячки й сирену.

n 1206154761 1

n 1206154761 1

Последнее изменение Пятница, 12/06/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework