Виправдовування окупації зс рф частини території України – на Житомирщині СБУ повідомила про підозру юрисконсульту регіональної держустанови

Виправдовування окупації зс рф частини території України – на Житомирщині СБУ повідомила про підозру юрисконсульту регіональної держустанови
  На Житомирщині Служба безпеки України продовжує системно викривати ворожих прихильників.
  Черговим виправдовувачем збройної агресії рф проти України виявився 52-річний експравоохоронець із Житомира – нині юрисконсульт регіонального органу виконавчої влади.
  Досудовим розслідуванням встановлено, що держслужбовець у колі своїх колег відверто повторював рашистські наративи щодо проведення в Україні так званої «спеціальної військової операції».
  Найкращим способом завершення російсько-української війни юрисконсульт вважав добровільно визнати право агресора на вже окуповані території нашої держави та не визволяти їх у майбутньому.
  Слідчі Служби безпеки повідомили держслужбовцю про підозру у виправдовуванні тимчасової окупації збройними силами російської федерації частини території України, тобто у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст.436-2 Кримінального кодексу України.
  Також на розгляд суду передано клопотання слідчого про відсторонення підозрюваного від займаної посади.
Документування протиправних дій здійснили оперативники та слідчі Управління СБ України в Житомирській області за процесуального керівництва Житомирської обласної прокуратури.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework