Віталій Бунечко: Житомирщина поступово відновлюється після чергового терористичного удару росіян по енергетичній інфраструктурі

Віталій Бунечко: Житомирщина поступово відновлюється після чергового терористичного удару росіян по енергетичній інфраструктурі

  Одразу після ракетної атаки, енергетики почали перепідключати споживачів на резервні джерела живлення. Лікарні, як і належить, перейшли на встановлені в них генератори, які дозволяють дочекатися поновлення централізованої подачі електроенергії.

   Пожежа, викликана ракетним ударом, була ліквідована рятувальниками протягом 3 годин. На щастя, жертв внаслідок удару не було. Через обстріл, травмовано 2 осіб, один з них потребував госпіталізації.

  З понад 150 тисяч абонентів, які залишилися без світла зранку, вдалося під’єднати вже понад половину споживачів. Наразі ремонтні роботи тривають. Впевнений, що нам вдасться відновити енерго- та водопостачання найближчим часом. Але слід пам’ятати про необхідність розумного споживання електрики у години пік. Особливо з 17 до 23-ї.

  Це дозволить не перевантажувати обладнання, яке залишилось в роботі. Таким чином ви допоможете зберегти світло у себе вдома, а також в інших областях. Саме так, допомагаючи один одному, ми зруйнуємо плани ворога, який хоче занурити нас у темне середньовіччя, де перебуває сам.

  Отже, на декілька годин нам потрібно утриматись від використання обігрівачів, бойлерів, пральних та посудомийних машин, частково обмежити вуличне освітлення, включно з вітринами та вивісками.

  Дякуємо нашим рятувальникам та ремонтникам. Віримо в ЗСУ та нашу Перемогу!

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework