Директором житомирського КП «Центр інвестицій» призначили Гельфанда, який за минулий рік отримав майже 3 млн грн зарплати

Директором житомирського КП «Центр інвестицій» призначили Гельфанда, який за минулий рік отримав майже 3 млн грн зарплати

  Мер Житомира Сергій Сухомлин призначив Рудольфа Гельфанда директором комунального підприємства «Центр інвестицій».

  Відповідне розпорядження Сухомлин підписав 20 травня, - інформує zhitomir.info. 

  «Призначити з 24 травня 2021 року Гельфанда Рудольфа Олександровича на посаду директора комунального підприємства «Центр інвестицій» Житомирської міської ради та укласти з ним контракт», - йдеться у документі.

  Зазначимо, що Рудольф Гельфанд прописаний у Черкасах, фактично проживає у Києві, де з вересня 2019 року орендує квартиру загальною площею 108 кв.м. За 2020 рік в ТОВ «САП Україна», яке займається комп’ютерним програмуванням і має німецьких засновників, новопризначений директор КП отримав 2 млн 869 тис. 996 грн зарплати. Гельфанд з 2018 року працював на керівних посадах в ТОВ «Укрпромінвест-Агро», що належить Петру Порошенку.

  Нагадаємо, з 25 березня 2021 року мер призначив на посаду директора КП «Центр інвестицій» Сергія Сабадаша, який до цього працював заступником директора КП «Зеленбуд». 19 травня 2021 року Сабадаш оприлюднив декларацію перед звільненням: за менш ніж два місяці роботи керівником комунального підприємства він отримав 29 тис. 313 грн зарплати.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework