Михайлівська вулиця під час дощу – суцільний басейн

Михайлівська вулиця під час дощу – суцільний басейн

  Центральна пішохідна вулиця Житомира - Михайлівська - під час дощу перетворюється на суцільний басейн. Величезні калюжі на всьому протязі вулиці не залишають шансів залишитися хоч трохи сухим.

  І це при тому, що Михайлівську реконструювали досить довгий час, щось перекопували, прокладали нові комунікації, але все одно довести до розуму не вистачило ні сил, ані  вміння, - пише zt.20minut.ua.

  Протягом вулиці укладені водозбірники просто не збирають воду, тому що немає нахилу рівня покладеної плитки для того, щоб вода самостійно стікала в зазначені водозбірники. Ось і перетворюється центр міста кожен раз під час дощу на басейн. 

  Не секрет, що у всіх нормальних містах нормальні проєктувальники і нормальні виконавці робот роблять невеликий нахил рівня дороги для того, щоб дощова вода моментально стікала в водостоки.

  Самі водостоки практично відсутні. Навіть поблизу нового фонтану на Європейській площі зайва вода змушена стікати не в водостоки фонтану, а текти через всю вулицю до найближчої «ливнівки». Здавалося б, на власних помилках вчаться. Однак абсолютно таке ж становище справ і в сквері на Соборному майдані та на реконструйованій зараз Набережній річки Тетерів. Відсутність нормальних інженерних комунікацій залишає під питанням момент, коли плитка просто почне роз'їжджатися від води і також почнеться «просідання» покладених доріжок. Втім, це ми вже і зараз можемо побачити на Набережній.


михайлівська1

михайлівська1

Руслан Мороз

Новини Житомира

 

Последнее изменение Среда, 26/05/2021

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework