До 12 років позбавлення волі засудили жителя Житомира за зґвалтування малолітньої: до набуття вироком законної сили перебуватиме під вартою

До 12 років позбавлення волі засудили жителя Житомира за зґвалтування малолітньої: до набуття вироком законної сили перебуватиме під вартою

  Житомирською окружною прокуратурою забезпечено підтримання публічного обвинувачення у кримінальному провадженні за фактом вчинення жителем Житомира насильницьких дій сексуального характеру щодо особи, яка не досягла чотирнадцяти років.

   Вироком Богунського районного суду міста Житомира чоловіка визнано винним у скоєнні злочину за ч. 4 ст.152 КК України та призначено покарання у виді позбавлення волі строком на 12 років.

  Також судом ухвалено рішення про стягнення з обвинуваченого на користь потерпілої моральної шкоди на суму 500 тис грн.

  Особливо тяжкий злочин стосовно малолітньої скоїв 52-річний житель Житомира, який також проживав у гуртожитку, де мешкала сім’я потерпілої дитини. Силоміць заманивши до кімнати загального користування, вчинив насильницькі дії та пригрозив, щоб нікому не розповідала, бо скоїть фізичну розправу над її батьками.

  У суді обвинувачений намагався видати свої дії за випадковість. Однак органом досудового розслідування було зібрано достатньо доказів, на підставі яких суд ухвалив обвинувальний вирок та призначив справедливе покарання.

  За клопотанням прокурора, суд продовжив обвинуваченому запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 днів (по 18.06.2021) до набуття вироком законної сили.

Пресслужба Житомирської обласної прокуратури

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework