На Житомирщині на ремонті дороги «відкатали» майже 340 тис грн- прокуратура вимагає відшкодувати до бюджету збитки у повному обсязі

На Житомирщині на ремонті дороги «відкатали» майже 340 тис грн- прокуратура вимагає відшкодувати до бюджету збитки у повному обсязі

  Новоград-Волинською окружною прокуратурою, в інтересах держави, заявлено позов про стягнення до бюджету Баранівської міськради 338 тис. грн, безпідставно отриманих автодорожнім підприємством за неякісно виконаний капітальний ремонт дороги у м. Баранівка.

  Під час здійснення процесуального керівництва досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні встановлено, що у 2018 році міськрадою укладено з регіональною філією обласного автодорожнього підприємства договір на виконання капітального ремонту дороги у м. Баранівка на суму понад 900 тис. грн.

  За висновками проведених експертиз встановлено, що значний обсяг робіт виконано неякісно.

  Проте підрядником свого часу було складено відповідні акти, до яких внесено недостовірні відомості про те, що виконаний ремонт дороги відповідає технічним вимогам проекту робіт. Унаслідок цього виконавцю з бюджету було безпідставно сплачено 338 тис. грн.

  Відтак порушено не лише умови договору, а й заподіяно збитки місцевому бюджету.

  Наразі за позовом окружної прокуратури Господарським судом Житомирської області відкрито провадження та здійснюється його розгляд.

  Також триває досудове розслідування за ч. 1 ст. 366 КК України.

Пресслужба Житомирської обласної прокуратури

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework