Житомирський бронетанковий завод отримав нового керівника

Житомирський бронетанковий завод отримав нового керівника

  Новим директором Державного підприємства “Житомирський бронетанковий завод” призначено Геннадія Гращенкова, якого було представлено трудовому колективу у понеділок, 19 квітня.

  Нинішній керівник заводу є випускником Харківського політехнічного інституту. З 1997 року він працював на Державному підприємстві "Харківське конструкторське бюро з машинобудування імені O.O. Морозова" (ДП "ХКБМ"), яке теж входить до складу Державного концерну "Укроборонпром".

  Про це 20 квітня повідомила пресслужба Укроборонпрому.

  В ДП "ХКБМ" Геннадій Гращенков пройшов шлях від інженера-конструктора до головного конструктора з серійних виробів. Він є автором низки винаходів і патентів, а також статей у науково-технічних виданнях.

  "Моє першочергове завдання – своєчасне та якісне виконання державного оборонного замовлення. Також серед пріоритетів збереження і розвиток наявного людського та технічного потенціалу підприємства, який є досить значним. Я впевнений, що з нашим колективом ми спроможні підвищити обороноздатність країни в цей непростий час", – заявив він, коментуючи своє призначення.

  На Житомирський бронетанковий завод Геннадій Гращенков прийшов на заміну Олексію Жуковцю, якого нині призначено гендиректором ДП "НВК Газотурбобудування "Зоря"-"Машпроект".

  На сьогодні ДП "Житомирський бронетанковий завод" переважно здійснює капітальний ремонт та модернізацію бойової і спеціальної техніки, а саме: БМП, БМД, а також машин на їх базі.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework