Подробиці загадкової загибелі 17-річного хлопця на Житомирщині: померли всі його рідні

Подробиці загадкової загибелі 17-річного хлопця на Житомирщині: померли всі його рідні

  Стали відомі деталі трагедії на Житомирщині в місті Радомишль, де у невеликому ставку потонув 17-річний Іван Мисливий.

   Підлітка шукали чотири дні, місцеві жителі називають смерть загадковою. У поліції заявили про нащесний випадок, але люди підозрюють, що його могли вбити. До того ж кілька років тому в цьому ж озері знайшли і бабусю Вані.

  Детально про це розповідає "Обозреватель".

  Не дійшов додому

  Іван зник у ніч із 18 на 19 березня. Відомо, що ввечері він у місті зустрічався з двома друзями, вони випивали. За словами місцевих жителів, хлопець був п'яним, тому йому самому було б непросто дістатися додому. Знайомі хлопця домовилися, щоб його підвезли.

  Ваню висадили з машини приблизно о першій годині ночі на перехресті, звідки до його бабусі потрібно було пройти буквально три будинки. Однак у неї він так і не з'явився.

Іван пропав у ніч із 18 на 19 березня

  Уже вранці товариші стали дзвонити Вані, але телефон не відповідав. Виявилося, що ні у бабусі, ні в тітки, яка виховувала його, він так і не з'явився.

  Тоді рідні звернулися в поліцію. Івана чотири дні шукали правоохоронці, рятувальники, місцеві жителі. Вони прочісували територію в окрузі, навіть викачали воду з копанок, шукали в річці. А знайшли зовсім випадково, в очеретах в озері.

  "Це просто містика якась"

  Одна з місцевих жительок, яка знає сім'ю Вані, розповіла, що життя хлопця було складним.

Івана знайшли в озері, де загинула його бабуся

  "Буквально за останні три-чотири роки в нього померли всі рідні. Його мама Ольга хворіла й померла кілька років тому. Років три тому помер батько, він працював у місцевому лісгоспі. Ті, хто його знав, говорять, що він трагічно загинув, але подробиць я не пам'ятаю. А ще раніше з дому пішла й не повернулася одна з його бабусь. Пізніше її тіло знайшли саме в цьому озері, де і потонув Ваня! Це просто містика якась", – каже жінка.

  Місцеві жителі вважають, що нещастя цієї сім'ї якось пов'язані з будинком, у якому вони жили. Тут навіть знімали "Битву екстрасенсів", з'ясовували, що ж не так із їхнім житлом.

  Після смерті рідних молодшого брата і Ваню забрала до себе рідна тітка Світлана.

  "Вона виховувала і берегла їх як рідних дітей. Вони завжди на зв'язку зі своєю тіткою, вона або її чоловік завжди зустрічали хлопчиків із навчання, цікавились їхнім життям. І у Вані зі Світланою були хороші й довірливі стосунки. Але він дуже активний, у нього були друзі, і він іноді дозволяв собі випити. Але не так, щоб напитися і пропадати десь ночами. Ні, він завжди повертався додому. Щоб не засмучувати тітку, намагався переночувати у своєї старенької бабусі, якій 82 роки. Ось і тієї ночі він повинен був піти до неї, але так і не дійшов", – розповідає жінка.

  Поліція вважає смерть нещасним випадком

  У пресслужбі поліції Житомирської області нам сказали, що справу кваліфікували як нещасний випадок.

  "Хлопець потонув. Тілесних ушкоджень, які б свідчили про насильницьку смерть, не виявлено. Чому і як це сталося, він уже не розповість", – відповіли правоохоронці.

  Однак по місту повзуть чутки про те, що на тілі загиблого все-таки були якісь сліди – стесані лікті, закушена губа і навіть зламана щелепа.

Івана шукали чотири дні

  Також місцевих жителів дивує місце, де виявили тіло.

  "Саме озеро було в льоду. Але Ваню знайшли не з того боку, звідки він міг йти від перехрестя. А на протилежному березі, те місце в нас називається "на шпилі". Там є такий обрив. Відстань до нього, якщо йти навколо озера, приблизно кілометр. Але Ваня не був у тому стані, щоб стільки пройти, та ще в темряві. Він явно не сам туди добрався", – додала місцева мешканка.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework