На Житомирщині продовжать ремонт міжнародної траси

На Житомирщині продовжать ремонт міжнародної траси

  На Житомирщині у рамках програми «Велике будівництво» продовжать ремонт міжнародної автодороги М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський, який розпочався минулого року.

   Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Житомирську ОДА.

  Зазначається, що цього року в напрямку контрольно-пропускного пункту Виступовичі – Житомир поточний середній ремонт проведуть на ділянці від села Заріччя (поблизу Овруча) до села Ігнатпіль (до перетину з автодорогою Р-49 Васьковичі – Шепетівка), капітально відремонтують дорогу до села Бехи та реконструюють автошлях до перетину з автодорогою а/д М-07.

  Окрім того, поточним середнім ремонтом охоплять дорогу від Коростеня до села Фасова і до села Андріївка, а капремонтом – дорожнє покриття у Хорошівському районі.

  Наразі - капремонт мосту через річку Норин в місті Овруч.

  У напрямку від Житомира та Бердичева запланований поточний середній ремонт двох ділянок до села Осикове, а також триватимуть роботи з будівництва транспортної розв’язки в двох рівнях на перетині автодороги М-21 та обходу міста Бердичів.

  Міжнародний шлях М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський проходить через Житомирську та Вінницьку області і з’єднує Білорусь та Молдову.

  Як повідомляв Укрінформ, «Велике будівництво» у 2021 році спрямоване на проєкти соціальної інфраструктури та на економічний розвиток регіонів. За словами міністра розвитку громад та територій України Олексія Чернишова, у поточному році в рамках цієї програми в Україні буде завершено близько 300 об’єктів соціальної інфраструктури. Це – школи, садочки, лікарні, центри надання адміністративних послуг, центри безпеки, заклади культури.

  Проєкти соціальної інфраструктури у «Великому будівництві-2021» сягатимуть 70% від усіх об’єктів.

  Раніше уряд затвердив перелік програм і проєктів, які можуть фінансуватися за рахунок коштів ДФРР, відповідно це дозволить вчасно реалізувати проєкти та виконати програму «Велике будівництво» у 2021 році.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework