На Житомирщині 6 підопічних центру соціального обслуговування потрапили до лікарні з коронавірусом

На Житомирщині 6 підопічних центру соціального обслуговування потрапили до лікарні з коронавірусом

  У селі Камінь Романівського району у стаціонарному відділенні Центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) виявили коронавірус у шістьох підопічних та трьох працівників центру. Підопічних госпіталізували до лікарні, працівники пішли на амбулаторне лікування.

   Про це Суспільному розповів секретар комісії з питань надзвичайних ситуацій Романівської селищної ради Сергій Овчинніков. У відділенні стаціонарного догляду центру соціального обслуговування на обліку перебуває 17 осіб, шестеро з яких віком від 85 до 90 років, потрапили до Романівської центральної лікарні з коронавірусом. Також COVID-19 виявили у трьох працівників центру – завідуючої відділенням, медичної сестри та технічного працівника.

  "Підопічні перебувають в інфекційному відділенні, їх стан стабільний. Інші 11 підопічних – під наглядом сімейного лікаря, їх обслуговують з дотриманням усіх санітарних норм. Працівники центру, хворі на коронавірус, знаходяться на самоізоляції", – каже Сергій Овчинніков.

  З цього приводу 24 січня в Романівській селищній раді провели екстрене засідання комісії з питань надзвичайних ситуацій, на якому розглянули питання організації подальшої роботи центру.

  Працівники Житомирського лабораторного центру мають провести повну дезинфекцію приміщення центру соціального обслуговування. Поки що там кожні три години проводять дезінфекцію працівники центру соціального обслуговування. Центр знаходиться на карантині – сторонні особи і родичі підопічних доступу не мають.

Авторка: Надія Олейник

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework