Житомирські лікарні отримали кошти на кисень для допомоги хворим на COVID-19. Забезпечення ж киснем має бути не менше 80%

Житомирські лікарні отримали кошти на кисень для допомоги хворим на COVID-19. Забезпечення ж киснем має бути не менше 80%

  Міські лікарні, що внесені до переліку закладів охорони здоров’я, які надають стаціонарну медичну допомогу пацієнтам з гострою респіраторною хворобою COVID-19, отримали кошти  для  забезпечення  подачею кисню ліжкового фонду. 

   13 листопада, членами виконавчого комітету прийнято рішення  щодо розподілу   відповідної субвенції у сумі 190 тис. грн.

  Зауважимо, що 23 жовтня виконавчим комітетом було  прийнято рішення про розподіл державної субвенції на загальну суму  3 млн 825 тис. грн.  Ці кошти також були  спрямовані  на видатки, пов’язані з лікуванням коронавірусної хвороби, -  на придбання кисню та на обладнання для укомплектування ліжкового фонду.

  Порядок та умови надання цієї субвенції затверджені постановою уряду № 923. Розподіл цієї субвенції визначений у додатку до постанови № 923.

  Заступниця міського голови Марія Місюрова  зазначає, що ліжковий фонд у лікарнях, де надають допомогу хворим на COVID-19, збільшився: 305 ліжок - у Лікарні №2, 225 – у Лікарні №1. Кисневими точками має бути обладнано 80% ліжкового фонду. Коштів не вистачає, адже обладнання дороговартісне, і  тому до  облдержадміністрації було направлено  листи для врахування додаткових потреб. 

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework