Орендарю ставка, якого обвинувачують в умисному вбивстві семи чоловік, продовжено запобіжний захід у виді тримання під вартою

Орендарю ставка, якого обвинувачують в умисному вбивстві семи чоловік, продовжено запобіжний захід у виді тримання під вартою

   9 листопада, Житомирською обласною прокуратурою, у межах підтримання публічного обвинувачення у судовому засіданні забезпечено розгляд клопотання щодо продовження раніше застосованого запобіжного заходу жителю Попільнянського району, якого обвинувачують у скоєнні умисного вбивства 7 осіб та закінченого замаху на вбивство ще однієї особи.

   Ухвалою Богунського районного суду міста Житомира особі продовжено запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення грошової застави.

  Як повідомлялося раніше, 58-річного чоловіка обвинувачують у скоєнні злочинів за п. 1 ч. 2 ст. 115,  ч. 2   ст. 15 п. 1 ч. 2 ст. 115 КК України.

  Трагічна подія сталася у травні цього року на околиці села Новоселиця Попільнянського району, на березі ставка, під час конфлікту, що виник між місцевим жителем - орендарем ставка - та групою осіб, які відпочивали (колишні учасники ООС, військовослужбовці Нацгвардії).

  У ході конфлікту орендар із мисливської рушниці скоїв умисне вбивство сімох чоловік та замах на вбивство ще одного чоловіка, якому вдалося втекти та повідомити про подію правоохоронців.

  Нагадаємо, за результатами досудового розслідування, під час якого проведено понад 100 судових експертиз особливої складності та зібрано інші докази, складено обвинувальний акт та 30.10.2020 скеровано до суду.

  Досудове розслідування, під процесуальним керівництвом прокуратури Житомирської області, проводило Головне управління Нацполіції в області.

  Справу розглядає Богунський районний суд міста Житомира.

  Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: . Масовий розстріл військових та волонтерів на Житомирщині: справу передали до суду

Адвокат житомирского стрелка: Спящих никто не убивал – на пруду была перестрелка

 Расстрел семи человек под Житомиром: почему дело перестало быть резонансным?

 

Пресслужба Житомирської обласної прокуратури

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework