​На тендері зі спорудження пам’ятника АТОвцям у Житомирі відхилили найдешевшу пропозицію: директор не пройшов перевірку з охорони праці

​На тендері зі спорудження пам’ятника АТОвцям у Житомирі відхилили найдешевшу пропозицію: директор не пройшов перевірку з охорони праці

  У вересні відбувся аукціон на тендері управління капітального будівництва Житомирської міської ради на спорудження пам’ятника АТОвцям з благоустроєм території скверу біля майдану Соборного.

 Очікувана вартість закупівлі становила 6 млн 21 тис. 126 грн., - розповідає zhitomir.info.

 У ньому взяли участь троє учасників:

  • ДП «Фаворит ОПТ» ЗАТ «Фаворит» з пропозицією у 5 млн 385,950 тис. грн,
  • ТОВ «АртХаус» з пропозицією 5 млн 699,838 тис. грн,
  • ФОП Бондарчук В.П. з пропозицією 5,8 млн грн.

  6 жовтня тендерний комітет відхилив найдешевшу пропозицію – ДП «Фаворит ОПТ» ЗАТ «Фаворит». В обґрунтуванні зазначено, що серед документів, які надав учасник торгів, міститься витяг з протоколу засідання комісії з перевірки знань охорони праці директора ДП «Фаворит ОПТ» Козачка Миколи Володимировича, датований 16 груднем 2016 року, тобто він дійсний до 2019 року. Тож через відсутність підтвердження проходження навчання і відповідної перевірки знань директора підприємства тендерний комітет прийняв рішення відхилити пропозицію учасника.

  Скріншот з протоколу розгляду тендерних пропозицій

  ДП «Фаворит ОПТ» зареєстроване в місті Житомир по вулиці Вітрука, 6. Спеціалізується фірма на будівництві житлових та нежитлових будівель, статутний капітал – 100 тис. грн. Директор Козачок Микола Володимирович. Кінцевими бенефіціарними власниками компаніє є Жанна Розенблат – дружина екснардепа від Житомира Борислава Розенблата та його сестра Олена Розенблат.

  Станом на 8 жовтня інший учасник торгів – ТОВ «АртХаус» очікує на рішення тендерного комітету про визнання його переможцем торгів.

  ТОВ «АртХаус» зареєстроване в 2006 році у Житомирі. Керівник – Василь Васильович Герасимчук. Основний вид діяльності – організація будівництва будівель. Статутний капітал фірми, власником якої з червня 2019 є Бобло Петро Іванович, 35 тис. грн.

  За інформацією clarity-project.info, ТОВ «АртХаус» є переможцем у 50 закупівлях на загальну суму 217,35 млн грн. Найбільше договорів укладено з департаментом регіонального розвитку Житомирської ОДА (15 договорів на 85,6 млн грн).

 Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework