У центрі Бердичева, по сусідству із ломбардом та обміном валют, облаштували гральний заклад

  За процесуального керівництва Бердичівської місцевої прокуратури, у межах досудового розслідування кримінального провадження, правоохоронці припинили незаконну діяльність грального закладу у місті Бердичеві.

   Незаконний гральний бізнес «ділки» облаштували та налагодили в одному із приміщень, що знаходиться у центрі міста, по сусідству із ломбардом та обміном валют. До того ж, щоб потрапити до цих об’єктів підприємницької діяльності, необхідно було спочатку пройти через нелегальний гральний заклад.

  У ході проведеного правоохоронцями невідкладного обшуку у приміщенні виявлено та вилучено 12 комп’ютерів, які використовувалися для протиправної діяльності, два пристрої - для друкування чеків та для просвічування грошових банкнот, чорнову документацію, грошові кошти.

  За даними досудового слідства, у цьому приміщенні раніше вже припинялася незаконна діяльність забороненого в Україні грального бізнесу.

  Наразі, з метою накладення арешту на вилучене майно, до суду подано відповідне клопотання.

  Наразі встановлюються обставини та коло осіб, причетних до вчинення правопорушення.

  Досудове розслідування за ст. 203-2 КК України проводить Бердичівський відділ поліції. Процесуальне керівництво здійснює Бердичівська місцева прокуратура.

Житомирська обласна прокуратура

 Новини Житомира

 

Последнее изменение Среда, 23/09/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework